KONYA / MERAM - ÇAYIRBAĞI İMAM HATİP ORTAOKULU

Ekm

Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Mevlid Kandili Programından bazı görüntüler

Okulumuz İs ekipmanları periyodik kontrolu yapmıştır.

Mrt

Çayırbağı imam hatip olarak okul koridoruna zeka oyunları köşesi oluşturduk. Mangala, satranç takımlarını yerleştirdik. Öğrencilerin teneffüslerde ve öğle aralarında katılımı sağlandı

Mrt

KTS etkinlikleri kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik LGS' ye hazırlık Deneme sınavı gerçekleştirdik. Şube öğretmenler kurulunca sınavın analizlerini yapıp eksik olan kazanımlarla ilgili yapılması gerekenleri görüşüp karara bağladık. Denemede dereceye  giren ögrencilerimiz okul idaremiz tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Öğrencelerimize LGS' de şimdiden başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuzun Mesleki Tatbikat Camiinde KTS etkinlikleri çerçevesinde 40 ayet yarışması tertip edildi. Hafız öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Tek kazananı olmayan herkesin kazandığı yarışmada dereceye giren öğrencilerimize okul idaremiz tarafından çeşitli hediyeler verildi.